Waar kan ik een makelaar in de buurt vinden?

Waar kan ik een makelaar in de buurt vinden?

Waar kan ik een makelaar in de buurt vinden?

Een van de meest gestelde vragen bij het kopen of verkopen van een huis is "waar kan ik een makelaar bij mij in de buurt vinden?" Dit is altijd een belangrijke vraag, vooral omdat huizenprijzen zo sterk verschillen van stad tot stad. Terwijl sommige gebieden lucratiever zijn dan andere, hebben andere gebieden evenveel nadelen voor kopers die het kopen van een huis daar erg moeilijk maken. Sommige kopers vinden het misschien erg moeilijk om een goede rente te krijgen op een huisaankoop, terwijl anderen misschien niet in staat zijn om voor een grote hoeveelheid geld financiering te krijgen. Veel kopers zullen ook worden beperkt tot de soorten leningen die ze kunnen krijgen bij een huisaankoop, omdat het type lening dat een koper krijgt, afhangt van de buurt waarin ze wonen. Er zijn een aantal nadelen aan het kopen van een huis in een slechte buurt, maar er zijn ook veel voordelen aan het kopen van een huis in een goede buurt.

Een van de grootste voordelen van het kopen van een huis in een goede buurt is dat het makkelijker wordt om daar een huis te verkopen Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question. Goede buurten hebben altijd een hoge vastgoedwaarde, waardoor de woning makkelijker te verkopen is dan een woning in een slechte buurt. Mede hierdoor zijn woningmakelaars in bepaalde gebieden erg populair. Makelaars kunnen kopers helpen bij het vinden van huizen en het koopproces van een huis veel gemakkelijker voor hen maken. Het gebrek aan beschikbare woningen is een andere reden waarom makelaars zo behulpzaam zijn. Mensen die een huis moeten kopen maar geen tijd hebben om naar een huis te zoeken, zullen zonder problemen ergens in de buurt van hun werk een huis kunnen vinden.

Een ander voordeel van het kopen van een huis in de buurt is dat het huis dichter bij plaatsen komt waar het gezin of de gasten vaak naartoe gaan. Het huis zal wat verder weg zijn van de drive-through voor coffeeshops en buurtwinkels, maar het zal een stuk dichter bij huis zijn. Een goede woningverkopen is vaak afhankelijk van het feit dat bezoekers zich ervan bewust zijn dat er een huis in de buurt is. Door in de buurt van een goede huisverkoper te wonen, weten potentiële kopers dat er een huis in de buurt is, wat de kans kan vergroten dat ze het persoonlijk willen komen bekijken.

Klik hier: Mijn Verkoopmakelaar

Theme: Catch Box by Catch Themes